L'evasion

Dansk design, Kvalitet’s materialer, Eksklusive kollektioner og begrænset antal.

“Dress like every day is your last”

Er nogle af de ord der former det upcoming danske tøjmærke, der designer tøjkollektioner til mænd, der værdsætter kvalitetsprodukter og ikke er bange for at udtrykke sig. Her får du et indblik i, hvad der ligger til grund for skabelsen af dette nye, unikke danske tøjmærke for herrer.

L`evasion henvender sig til den moderne mand. Dansk design med inspiration fra nær og fjern. For eksempel kimonoens snit, sydens ekstravagance og nordens rolige farver er med til at forme L`evasions design. “i vores design vil gerne udtrykke os, legen mellem farve og og snit er en sjov dans”. Vi har designet en bred kollektion med en rød tråd, både Snit og farver der er gennemgående i alle vor design. 

L`evasion er opstået er en ide med inspiration fra rejser rundt i hele verden. Det er designet med hjerte og sjæl, med en vision om at få en ny forståelse af det som vi i dag kalder herremode. Rolige farver og et ekstravagant udtryk danner rammerne for netop dette. Er du også blandt de mænd, der ikke behøver at følge strømmen og gøre det samme som alle andre, men istedet griber nye chancer og jagter dine drømme, så er vi sikre på, at du kan værdsætte den underliggende betydning i det unikke udtryk, som L’evasion leverer – et tøjmærke, der sælger unikt herretøj, som er produceret af materialer i højeste kvalitet.

I Skandinavien har vi altid været gode til at hente ting hjem fra fjerne steder i verden, når vi har gjort det, har vi sat vores præg på de ting og gjort det til vores egne. Det er samme tilfældet med L`Evasion, Udtryk, farver og snit er alt en kombination af ting der og set på vejen gennem livet.

– Mathias Krigbaum